Digitale Kilder

FAQ

Til kilderne
Indhold:
Formålet med denne hjemmeside er at lave en samlet indgang til alle de hjemmesider, der indeholder arkivalier, som ligger tilgængelige på slægtsforskeres hjemmesider. Det skal være muligt at læse, søge eller downloade disse til videre bearbejdning. Alle er velkomne til at oprette links til hjemmesider der indeholder digitalt kildemateriale. Se under tilmelding.

Vi er opmærksomme på at TDC og andre udbydere har nedlagt private hjemmesider. Er du en af dem eller har du mødt en hjemmeside med denne fejlmeddelelse, bedes du sende os en mail eller gør som under "Anmeld".

Opbygning:
Databasen er bygget op over Dis-Danmarks særnummer 98: Amt, herred og sogn. Amterne følger amtsopdelingen frem til 1970.
- (minus) foran amt, herred eller sogn betyder at der ikke findes links længere inde.
Tilmelding:
Sker ved at gå ind på det amt, herred eller sogn, den pågældende kilde hører ind under, herefter vælges "Tilføj arkivalie her" fra menuen i venstre side, udfyld formularen og tryk send. Når du opdaterer, oprettes automatisk et link til din hjemmeside fra Digitale Kilder.
Anmeld:
Møder du et link der ikke virker, har du indtastet et forkert link eller ....
Læs nærmere under FAQ
Baggrund:
Der ligger efterhånden mange kilder rundt op på slægtsforskernes hjemmesider. Denne hjemmeside er et forsøg på at lave et samlet søgested, til glæde for folk, der forsker i danske slægter.
Spørgsmål:
Har du spørgsmål, bedes de sendt til digitale.kilder@dis-danmark.dk
Oprettere:
Palle Kvist og Niels-Bjarne Kristensen


DIS - Danmark
Til kilderne